مواد لازم:
مواد لازم | مقدار لازم |
برنج نیم دانه یا شکسته | 1 پیمانه |
سیرخرد شده | 5 حبه بزرگ |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
ماش | 3 پیمانه |
روغن | به مقدار کافی |
نمک، فلفل و زرد چوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
1. ابتدا ماش را بشویید و یکی دو ساعت در آب خیس کنید. سپس ماش را با دو برابر آب داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.
2. بعد از به جوش آمدن ماشها، حرارت را کم کنید و در ظرف را ببیندید و بگذارید تا ماشها کاملا بپزد.
3. بعد از یک ساعت و نیم، پخت کامل ماشها، اگر دوست داشتید میتوانید پوستههای روی آنرا از داخل قابلمه خارج کنید تا ماشله یکدستتر شود.
4. برنج را هم بشویید و بعد از پخته شدن ماش، آن را اضافه کنید و بگذارید برنج هم آنقدر بپزد تا از هم وا برود.
5. بعد از شفته شدن برنج مدام آن را هم بزنید تا ماش و برنج کاملا یکدست و غلیظ شوند.
6. پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. کمی به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و داخل شله آماده شده بریزید. بعد از کمی مخلوط کردن پیاز داغ و سیر داغ داخل شله، حرارت را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر بکشید.
.
منابع:
.http://hamdore.com