سس ماست (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

نکات مهم در تهیه سس ماست

اگر رژیم غذایی خاصی را دنبال نمی‌کنید می‌توانید از ماست چکیده برای تهیه سس‌ماست استفاده کنید و اگر در دسترس نبود از ماست پرچرب استفاده کنید.

شوید خشک به عنوان یک طعم دهنده قوی در سس ماست استفاده می‌شود، می‌توانید از نعناع خشک هم برای تهیه این نوع از سس استفاده کنید.

ماست سرشار از پروتئین و برخی انواع ویتامین ب است. املاح موجود در آن زیاد است. ماست منبع بسیار خوب کلسیم، فسفر، اسید پانتوتنیک و روی است. کلسیم موجود در ماست، در حفظ سلامت سلول‌های روده‌ای نیز مفید است. جالب است بدانید، مواد غذایی پروبیوتیک به افزایش سطح ایمنی بدن نیز کمک می‌کنند.

طرز تهیه سس ماست

خوردن سالاد، به خصوص سالاد کاهو بدون سس لذت لازم را ندارد. اما اگر رژیم غذایی خاصی را دنبال می‌کنید و یا به هر دلیلی نمی‌خواهید با خوردن سس مایونز بدن خود را در معرض خطر چاقی قرار دهید می‌توانید از سسی که در این مقاله برای شما در نظر گرفتیم استفاده کنید.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان کل 10 دقیقه

مواد لازم

  • ¾ پیمانه ماست (اگر رژیم نیستید، پرچرب)
  • پیمانه روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری شوید خشک
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید (یا آبغوره)
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیمو

دستور العمل‌

  • ابتدا ماست، آب لیمو ترش، روغن زیتون، سرکه و نمک را بزنید تا کمی شکل بگیرند.
  • سپس ادویه‌ها و دیگر مواد را اضافه نمایید.
  • سس ماست را بعد از آماده کردن در یخچال بگذارید.
  • حدود 1 ساعت به سس ماست زمان دهید تا مزه‌ها با هم ترکیب شود و سس به خوبی جا بیفتد.

جعفری‌ها را ریز خرد کنید و روی سس بریزید و با غذا سرو کنید.

.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت