کامی کُستک با انتشار ویدیویی تازه به انتقادها و اظهارنظرهای منفی درباره بدنش واکنش نشان داد و تاکید کرد که اجازه نمی‌دهد ترول‌های فضای مجازی اعتمادبه‌نفس او را تحت تاثیر قرار دهند.

کامی کُستک (Camille Kostek)، مدل Sports Illustrated Swimsuit، منتقدانی را که در شبکه‌های اجتماعی درباره ظاهر و بدن او نظرهای منفی منتشر می‌کنند، هدف قرار داد و با لحنی صریح به آن‌ها پاسخ داد.

او که از سال ۲۰۲۳ با راب گرونکوفسکی (Rob Gronkowski)، ستاره سابق NFL، در رابطه است، ۲۳ ژوئیه ویدیویی در تیک‌تاک منتشر کرد که در آن در فضایی تاریک نشسته بود و از صدای ترند «saxophones getting louder» استفاده می‌کرد. کُستک روی این ویدیو نوشت: «من که منتظرم ببینم چه زمانی قرار است دیگر گوشی‌ام را باز نکنم و نبینم آدم‌های بی‌ارزش درباره بدنم با هم حرف می‌زنند.»

واکنش تند کامی کُستک به تمسخر بدنش در فضای مجازی؛ اجازه نمی‌دهم ترول‌ها روی من اثر بگذارند

این مدل ۳۴ ساله به همینجا بسنده نکرد و در کپشن ویدیو نیز نوشت: «بروید بیرون و کمی آفتاب بگیرید!!»

واکنش او با حمایت گسترده دنبال‌کنندگانش همراه شد و بسیاری از کاربران در بخش نظرات برایش پیام‌های محبت‌آمیز نوشتند. مجری Wipeout نیز به چندین پیام احساسی واکنش نشان داد.

یکی از کاربران نوشت: «تو فوق‌العاده جذاب هستی و به خیلی از ما کمک کرده‌ای اعتمادبه‌نفس بیشتری نسبت به خودمان داشته باشیم.»

کاربر دیگری نیز نوشته بود: «یک روز دخترم از من می‌پرسد نامش را از کجا آورده‌ام و من به او می‌گویم که اسمش را کامی گذاشتم چون از تو الهام گرفتم. اینکه او نامش را با تو شریک است، واقعا به او اعتمادبه‌نفس می‌دهد، چون تو نور پخش می‌کنی و همیشه نماد زیبایی بوده‌ای.»

کُستک هر دو نظر مثبت را لایک کرد.

ezgif 87ebaac49dab8777

این بازیگر فیلم Free Guy در ادامه موضع‌گیری‌هایش علیه بدنی‌شرم‌سازی در هالیوود، تلاش کرده دیگران را نیز به احساس خوب نسبت به بدن خود تشویق کند و یادآور شود که حتی مدل‌های لباس شنا هم از اظهارنظرهای آزاردهنده در امان نیستند.

او در گفت‌وگویی با Fox News در سال ۲۰۱۹ و پس از حضورش روی جلد Sports Illustrated گفته بود: «من هم مشکلات خودم را دارم و آدم‌هایی هستند که سعی می‌کنند به من برچسب بزنند، به زندگی‌ام برچسب بزنند و بفهمند که من چه کسی هستم. فقط چون ممکن است به نظر برسد که همیشه خیلی بااعتمادبه‌نفس و خوشحال هستم، به این معنی نیست که همیشه همین‌طورم. زمان‌هایی هست که احساس ضعف می‌کنم. زمان‌هایی هست که دلم می‌خواهد خودم را جمع کنم و دیگر در شبکه‌های اجتماعی چیزی منتشر نکنم و همه‌چیز را به خاطر ترول‌ها ببندم. اما اجازه نمی‌دهم این افراد روی من اثر بگذارند.»

او ادامه داد: «سعی می‌کنم به مردم یادآوری کنم که به محض اینکه به جایی برسید که خودتان را کاملا بپذیرید، در هر مرحله‌ای از مسیرتان که باشید، به نقطه‌ای می‌رسید که این ترول‌ها دیگر اصلا روی شما اثری ندارند. بهترین توصیه‌ای که می‌توانم بکنم این است که خودتان را بهتر از هر کسی بشناسید. شما همین حالا هم به اندازه کافی با خودتان سخت‌گیر هستید. نگذارید این آدم‌ها روی شما اثر بگذارند و خودتان را با هیچ‌کس مقایسه نکنید. من این‌طور از پسش برمی‌آیم.»

ویدیوی عجیب ویکتوریا گیبسون در کاستکو پربازدید شد؛ روایت صادقانه همسر ستاره NFL از یک اتفاق غیرمنتظره

منبع: لوح‌خبر | lohekhabar.com

می‌توانید این صفحه رویداد اطلاعیه خبری را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email

📅 برای اطلاع از جدیدترین رویدادهای عرصه هنر و فرهنگ ایران و جهان، همراه روزنامه هنر در گالری لیلیت باشید

📢 ویژه‌های روزنامه هنر:

نمایشگاه “خط عشق” آثار کالیگرافی خانم فاطمه یحیائی سمنان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “خط عشق” آثار کالیگرافی خانم فاطمه یحیائی سمنان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اگه دیریا نهسته همه چی خراب شبو” آثار عکاسی آقای علی دامنکشان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اگه دیریا نهسته همه چی خراب شبو” آثار عکاسی آقای علی دامنکشان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»  + 🎁تخفیف هدیه

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»
+ 🎁تخفیف هدیه

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛
در گالری لیلیت برگزار شد


اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت