سس پیتزا (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

فوت و فن تهیه سس پیتزا 

این سس دستور پخت ساده‌ای دارد و در کمتر از 30 دقیقه آماده می‌شود و می‌توانید با آن خوشمزه‌ترین پیتزاها را درست کنید. علاوه بر پیتزا می‌توانید این سس را برای درست کردن پاستا، اسپاگتی و چیکن پارمزان هم به کار ببرید، البته اگر سس خیلی غلیظ و سفت نشده باشد. تنها نکته درست کردن سس پیتزا خوش طعم استفاده از ادویه‌های مناسب است. معمولا سرآشپزهای ایتالیایی برای درست کردن سس پیتزا ایتالیایی از سبزیجات معطری مثل پونه خشک، ریحان و جعفری استفاده می‌کنند.

طرز تهیه سس پیتزا ایتالیایی

همه ما عاشق پیتزا هستیم و  می‌دانیم سس پیتزا یکی از چیزهایی است که خوش طعم‌تر شدن پیتزا می‌شود. سس پیتزا سسی است که روی خمیر پیتزا پخش می‌شود و بقیه مواد پیتزا روی این سس قرار می‌گیرند.
  • زمان آماده سازی 5 دقیقه
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • زمان کل 20 دقیقه

مواد لازم

  • 400 گرم گوجه فرنگی
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل تند
  • 1 قاشق چایخوری ریحان خشک
  • 1 قاشق چایخوری آویشن
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری شکر

دستور العمل‌

  • گوجه فرنگی‌ها را خرد کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا پوره شوند.
  • روغن زیتون را درون یک قابلمه بریزید.
  • سیر رنده شده را به روغن زیتون اضافه کنید و برای 1 دقیقه روی حرارت متوسط تفت بدهید.
  • پودر فلفل تند، ریحان و آویشن را اضافه کنید و برای 1 دقیقه روی حرارت تفت بدهید.
  • سپس گوجه فرنگی‌های پوره شده را اضافه کنید.
  • اجازه دهید مواد برای 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند و غلیظ شوند.
  • سپس نمک و فلفل سیاه و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • بعد از 2 الی 3 دقیقه سس را از روی حرارت بردارید. سس پیتزای شما آماده است.
اشتراک‌گذاری
طرز تهیه کیک زردآلو نوشته قبل
راهنمای خرید قیچی آشپزخانه نوشته بعد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

امتیاز

.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت