میرزا قاسمی خوشمزه (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

 

میرزا قاسمی غذای کدام شهر است؟

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای پخت میرزا قاسمی عبارتند از: بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. برای تهیه میرزاقاسمی باید بادمجان‌ها را کبابی کرده استفاده می‌شود.

 

تاریخچه میرزا قاسمی چیست؟

میرزاقاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به نام او نیز اسم‌گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولا با برنج سرو می‌شود اما به اشتباه در سایر نقاط ایران با نان سرو می‌شود. در ادامه طرز تهیه میرزا قاسمی را به سبک گیلانی به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای محبوب استان گیلان است. همانگونه که می‌دانید گیلات پایتخت غذای ایران شناخته می‌شود و غذاهای بسیار متنوعی در این استان وجود دارد.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت
  • تعداد 6 نفر

 

مواد لازم

  • 10 عدد بادمجان متوسط
  • 1 کیلوگرم گوجه فرنگی
  • 1 بوته سیر
  • 1 پیمانه روغن
  • 5 عدد تخم مرغ
  • زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • بادمجان‌ها را پس از شستن روی شعله پخش کن قرار می‌دهیم تا با شعله ملایم کباب شود.
  • قبل از ساطوری کردن بادمجان بهتر است تا جایی که می‌توانید پوست بادمجان را بگیرید.
  • سپس بادمجان‌ها را به خوبی ساطوری کنید و سیر را رنده کرده و با کمی روغن به بادمجان اضافه کرده و میرزا قاسمی را تفت دهید.
  • تفت دادن غذا را تا جایی ادامه دهید که غذا روغن بیافتد، در این مرحله نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
  • گوجه فرنگی‌ها را پوست گرفته، خرد می‌کنیم و به بادمجان‌ها اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا میرزا قاسمی روغن بیافتد.
  • در این مرحله تخم مرغ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تخم مرغ‌ها بگیرد، حال میرزا قاسمی شما آماده است!

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت