کشک بادمجان سنتی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

نکات مهم در طرز تهیه کشک بادمجان

بسیاری از ما به علت اینکه بادمجان سرخ شده دارای مقدار بسیار زیادی روغن است؛ دور این غذا را خط کشیده‌ایم! اما ما برای شما پیشنادی داریم که این غذا را بتوانید میل کنید. برای حل این مشکل به شما توصیه می‌کنیم از بادمجان کبابی و یا بادمجان آب‌پز ب مراه کشک استفاده کنید.

همانگونه که حتما می‌دانید، طبع کشک سرد است؛ به همین دلیل در طب سنتی توصیه می‌شود که گردو به این غذا اضافه کنید تا علاوه بر خوشمزه شدن غذا، طبع غذا را گرم کند. البته برای اینکه خوردن آن ساده باشد، معمولا گردو چرخ کرده را به کشک بادمجان اضافه می‌کنند.

 

کدام بادمجان را انتخاب کنیم؟

انتخاب صحیح بادمجان در خوشمزه شدن غذا نقش بسیار مهمی را بازی می‌کند. توصیه بسیاری از قدیمی‌ها این است که بادمجان شیرین را برای تهیه کشکبادمجان استفاده کنید. اما کدام بادمجان شیرین است؟ اگر رنگ بادمجان یکدست بنفش و پوست اون هم کاملا براق باشد و بعد از فشار دادن سفت نباشد بهترین انتخاب برای کشک بادمجان خواهد بود.

طرز تهیه کشک بادمجان

کشک بادمجان یک پیش غذای خوشمزه ایرانی است. شاید برایتان جالب باشد که کشک بادمجان نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای همسایه مانند آذربایجان و همچنین ترکیه تهیه و خورده می‌شود.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه
  • زمان کل 2 ساعت
  • تعداد 6 نفر

 

مواد لازم

  • 6 تا 8 عدد بادمجان متوسط
  • 1 تا 2 پیمانه کشک
  • 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • 1 قاشق غذاخوری سیر داغ
  • روغن به مقدار لازم
  • 1 قاشق مرباخوری نعناع خشک
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدا لازم
  • 4 تا 5 عدد گردو

دستور العمل‌

  • بادمجان‌ها را شسته و پوست آن‌ها را بدون جدا کردن کلاهک و دم از وسط برش دهید و نمک بزنید.
  • به بادمجان‌ها نمک زده و در آبکش بگذارید.
  • بعد از نیم ساعت دوباره آ‌ها را شسته و خشک کرده و سرخ کنید.
  • بعد از طلایی شدن آن‌ها را روی توری یا دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن بادمجان گرفته شود.
  • در یک تابه یک قاشق روغن به همراه زردچوبه بریزید و بعد از اینکه داغ شد، 2 قاشق پیاز داغ اضافه کنید.
  • بادمجان‌ها را با یک لیوان آب و کمی نمک روی پیاز بچینید و درب ظرف را بگذارید تا بادمجان بپزد اما له نشود.
  • سپس بادمجان را در دیس چیده و روی آن را کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ و گردو برای تزیین بریزید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت