دلمه هویج (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

مواد لازم دلمه هویج :

  • هویج (درشت): 7 الی 8 عدد
  • آب : به مقدار لازم
  • روغن زیتون : 3 قاشق سوپ خوری
  • گوشت چرخ کرده : 500 گرم
  • پیاز (خرد شده) : یک عدد
  • دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز (پودر شده) : به مقدار لازم
  • سبزی دلمه : 60 گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده) : به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه هویج :

  • پوست هویج‌ها را بگیرید و آن‌ها را به قطعات 8 الی 10 سانتی متری برش دهید.
  • سپس داخلش خالی کنید تا بتوانید مواد میانی را داخل آن بگذارید.
  • در یک قابلمه آب را جوش آورده و هویج‌ها را در آن بپزید.
  • سپس آن‌ها را با مقداری روغن زیتون تفت دهید.
  • کمی روغن زیتون در تابه ریخته و گوشت چرخ کرده را با پیاز در آن تفت دهید.
  • پس از اینکه گوشت طلایی شد به آن دانه کاج اضافه کرده و با یکدیگر سرخ کنید.
  • چند دقیقه بعد رب گوجه، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و در آخر نیز سبزی دلمه را بیفزایید.
  • هویج‌ها را با مایه دلمه‌پر کنید و آن‌ها را به حالت عمودی در قابلمه بگذارید.
  • سپس دو پیمانه آب داغ اضافه کرده و روی شعله متوسط بپزید.
  • دلمه‌ها را پس از پخت با سس مخصوص دلمه سرو کنید.
  • طرز تهیه سس در قسمت مقدمه درج شده است.

.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت