1- به طور استاندارد برای هر میهمان فضایی بین 60 تا 75 سانتیمتر باید در نظر گرفته شود. فاصله بشقابها از لبه میز 2.5 سانتیمتر است.
2- اگر تعداد مدعوین زیاد است میتوانید از قرار دادن فنجانها و ظروف مخصوص دسر بر روی میز خود داری کنید و انها را در میز کوچکی نزدیک به میز اصلی قرار دهید.
3- از قرار دادن گلدانها و یا شمع دانهای بزرگ و بلند بر سر میز که مانع دید میهمانها میشود خود داری کنید.
4- در کنار هم قرار دادن میهمانها دقت لازم بفرمایید تا جو دلپذیری حاکم شود .
5- به جهت قرار گرفتن کارد و چنگالها در شکل زیر توجه کنید.
6- قاشق و چنگال دسر را در بالای بشقاب قرار دهید.
میزی که به شکل زیبا، با رومیزی تمیز و چند شاخه گل تزئین شود و کاردها، چنگالها و لوازم دیگر به طرز صحیحی روی آن چیده شوند، نه فقط اشتهای افرادی را که سر آن میز غذا میخورند بر میانگیزد بلکه سبب میشود آنهایی که دور آن میز برای صرف غذا جمع میشوند حداکثر سعی خود را برای رعایت آداب غذاخوردن به کار برند.
همچنین میتوانید برای میزهای رسمی از شمعهای سفید و میزهای غیر رسمی از شمعهایی با رنگهای شاد استفاد کنید.
اگر از شمعدان و یا شمع سر میز غذاخوری استفاده میکنید، شمعها باید در فاصلهای بالاتر از گلها بسوزند تا گلبرگهای گل را نسوزانند. فضایی که این وسایل در وسط میز اشغال میکنند، نباید بیشتر از یک دوم سطح وسط میز باشد؛ زیرا شما برای چیدن ظروف و میهمان شما به فضایی برای قرار دادن دستها، در وسط میز به فضایی کافی احتیاج دارد.
⇩
〔دیدن منابع مطالب〕