چرا پخش سریال تاسیان جنجالی شد؟

ساترا در اطلاعیه‌ای جدید اعلام کرد: سریال «تاسیان» به دلیل اصلاح نکردن ایرادات، هنوز موفق به دریافت مجوز انتشار نشده و رسیدگی به تخلف عوامل تولید و سکوی انتشار دهنده در دست پیگیری است.

ایران آرت: ساترا در جدیدترین اطلاعیه خود درخصوص سریال «تاسیان» توضیحاتی را مبنی بر ساخت غیرقانونی این سریال ارائه‌ داده است.

به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه که به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) منتشر شده، آمده است:

«این سریال علیرغم جلسات متعدد کارشناسی و تبیین اشکالات مضمونی نتوانست تایید فیلمنامه و مجوز تولید بگیرد. بعد از تولید غیرقانونی، نسخه ارائه شده به ساترا حاوی تخلفاتی مانند بی حجابی، ترویج دخانیات، رقص مختلط و ترویج شراب خواری بود که باعث صدور نامه تذکر و تصریح بر عدم مجوز انتشار از سوی ساترا شد و با این وجود بدون انجام اصلاحات مذکور منتشر شد.»

«سریال تاسیان به دلیل عدم اصلاح ایرادات هنوز موفق به دریافت مجوز انتشار نشده و رسیدگی به تخلف عوامل تولید و سکوی انتشار دهنده در دست پیگیری است.»

به گزارش ایسنا، در حالی که انتشار نامه‌ای از سوی ساترا در فضای مجازی، انتشار سریال «تاسیان» را در هاله‌ای از ابهام قرار داده بود، پلتفرم پخش‌کننده در زمانی که به مخاطبش وعده داده بود، سریال تینا پاکروان را منتشر کرد.

مدیرعامل پلتفرم پخش‌کننده، نامه‌ای از ساترا را در فضای مجازی منتشر کرد که پخش سریال «تاسیان» را در هاله‌ای از ابهام قرار می‌داد. بر اساس آنچه در نامه ساترا خطاب به شکوری مقدم ـ مدیرعامل فیلیمو ـ آمده بود، امکان بازبینی در جلسه شورای انتشار و صدور نامه تبلیغات شهری تا حصول نتیجه استعلام صیانت کارگردان وجود نداشت.

ضمن اینکه در بخشی از نامه ساترا با امضای مدیرکل نظارت و تطبیق این سازمان تاکید شده بود: «انتشار اثر بدون طی فراید فوق خلاف مقررات می‌باشد و هرگونه انتشار بخش‌های برنامه در شبکه‌های اجتماعی و سایر بسترهای اینترنتی مجاز نمی‌باشد و تهیه‌کننده و رسانه منتشرکننده متعهد به رعایت آن دستورالعمل می‌باشند.»

با این همه بر اساس آنچه به مخاطب وعده داده شد، از جمعه ـ ۱۹ بهمن ماه سریال «تاسیان» به کارگردانی تینا پاکروان منتشر شد.

«تاسیان» همچون سریال «خاتون»، کار قبلی تینا پاکروان اثری تاریخی و عاشقانه است که فیلمنامه‌اش به قلم خود این کارگردان نوشته شده و یک خط درباره داستان آن بیرون آمده است با این عنوان که: «داستان عاشقیت آن در مهر ۱۳۵۶ آغاز می‌شود…»

در این سریال هوتن شکیبا، بابک حمیدیان، صابر ابر، نازنین بیاتی، مهران مدیری، پانته‌آ پناهی‌ها، محمدرضا شریفی‌نیا، محمدرضا غفاری، نسرین نصرتی، مجید یوسفی و … به ایفای نقپش پرداخته‌اند.

 

منبع: ایران‌آرت | https://iranart.news
[kkratings]

می‌توانید این صفحه رویداد اطلاعیه خبری را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email

📅 برای اطلاع از جدیدترین رویدادهای عرصه هنر و فرهنگ ایران و جهان، همراه روزنامه هنر در گالری لیلیت باشید

📢 ویژه‌های روزنامه هنر:

نمایشگاه «رویای مهر» آثار آقای محمد مهدی شجاعی ؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «رویای مهر» آثار آقای محمد مهدی شجاعی ؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «آرزوهای زیبا» آثار نقاشی آقای میرفرهاد مقیمی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «آرزوهای زیبا» آثار نقاشی آقای میرفرهاد مقیمی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «از مهرگان تا تخت جمشید» آثار نقاشی آقای پوریا زرشناس؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «از مهرگان تا تخت جمشید» آثار نقاشی آقای پوریا زرشناس؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «شگفتی بهار» آثار نقاشی خانم بیتا حاتم زاده؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «شگفتی بهار» آثار نقاشی خانم بیتا حاتم زاده؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «چشمه» آثار عکاسی آقای آذرخش فراهانی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «چشمه» آثار عکاسی آقای آذرخش فراهانی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «من و طبیعت» آثار نقاشی خانم زهرا قنادیان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «من و طبیعت» آثار نقاشی خانم زهرا قنادیان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «قطره ای از جوهر» آثار نقاشی خانم ونوس خلیل زاده ایرانی اقدم؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «قطره ای از جوهر» آثار نقاشی خانم ونوس خلیل زاده ایرانی اقدم؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «رهگذر مهتاب» آثار نقاشی خانم سودابه عبدالله وند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «رهگذر مهتاب» آثار نقاشی خانم سودابه عبدالله وند؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «دختران رنگارنگ» آثار نقاشی آقای علی ثابت؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «دختران رنگارنگ» آثار نقاشی آقای علی ثابت؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «آب، رنگ، سنت پترزبورگ» آثار نقاشی آقای پوریا زرشناس؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «آب، رنگ، سنت پترزبورگ» آثار نقاشی آقای پوریا زرشناس؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «دنیای درون 2» آثار نقاشی خانم مهتاب مظلومی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «دنیای درون 2» آثار نقاشی خانم مهتاب مظلومی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «یلدا» آثار عکاسی خانم روشانا استار؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه «یلدا» آثار عکاسی خانم روشانا استار؛
در گالری لیلیت برگزار شد

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت