سرکه نارگیل

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج سرکه نارگیل این گونه آمده است که:

  • این سرکه منبع خوبی از مواد معدنی و ویتامین ھا هست.
  • خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.
  • به بهبود عملکرد دستگاه گوارش انسان کمک می‌کنند
  • سرکه نارگیل به کاهش سطح قند خون کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد
  •  به دلیل خواص ضد میکروبی قوی که دارد، خطر ابتلا به عفونت واژن را از بین می‌برد.
  • علاوه بر کاهش اشتها، باعث خاموش شدن ژن ذخیره کننده چربی و در نتیجه افزایش چربی سوزی بدن می‌شود.
  • به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.
  •  به بهبود سلامت روده کمک می‌کند و برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید می‌باشد.
  • به دلیل مقادیر بالای ترکیبات گیاهی و ویتامین C که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
  •  به عنوان پاک کننده طبیعی پوست صورت و همچنین برای پاک سازی پوست سر و مو‌ها استفاده می‌کنند.
  • سرکه نارگیل، حاوی اسیدآمینه‌هایی هست که معمولاً در غذا‌های گیاهی یافت نمی شوند. اسیدھای آمینه اضافه بر ‏اھمیت کلیدی که در تعداد زیادی ازفعالیتھای بدن دارند، نقش بسیار مھمی نیز در سلامتی سیستم ایمنی بدن ایفا ‏می کنند.‏

.

توجه کنید که

  • زیاده روی در مصرف سرکه نارگیل به دلیل ماهیت اسیدی که دارد، می‌تواند باعث از بین رفتن مینای دندان‌ها شود. توصیه می‌شود که سرکه نارگیل را قبل از مصرف با آب یا روغن رقیق کنید.
  • سرکه نارگیل ممکن است با دارو‌های کاهش دهنده فشار خون و قند خون تداخل دارویی داشته باشد.

.

بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت