⇠ سوسیسها را بیشتر از 36 ساعت در یخچال نگهداری نکنید و برای نگهداری سوسیسها به مدت طولانی تر آنها را به فریزر انتقال دهید و آن را منجمد کنید .
⇠ هر چقدر درصد گوشت موجود در این فرآوردهها بیشتر باشد مرغوبیت آن نیز بالاتر است و هنگام پخته شدن کاهش حجم نمی دهند. هرچه میزان گوشت استفاده شده در آنها کمتر باشد چروکیده شدن و کاهش حجم بیشتری بعد از چخته شدن رخ میدهد. دقت کنید که سوسیسی که تهیه میکنید دارای لکههای تیره و سبز رنگ نباشد .
⇠ محققان و متخصصان غذایی معتقدند برای جلوگیری از مسمومیتهای غذایی به خصوص در فصل تابستان و وجود باکتری هایی نظیر سالمونلا پخت سوسیس در 6 دقیقه کامل نمی شود و باید به مدت 12 دقیقه روی خرارت باشد بنابراین بهتر است قبل از سرخ شدن آنها را آب پز کنید و سپس سرخ نمایید .
⇠ اما حتی با این طرز تهیه نیز مصرف سوسیس به عنوان یک برنامه غذایی مداوم به هیچ عنوان توصیه نمی شود، اما میتوان هفته ای یک بار از آن به عنوان یک غذای حاضری استفاده کرد و بهتر است در کنار آن از سبزیجات خامی که سرشار از آنتی اکسیدان هستند در کنار آنها استفاده کنید که تا حدی از مضرات آن بکاهد .
.
منابع:
.http://namnak.com