سوسیس بندری (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

نکات مهم در طرز تهیه سوسیس بندری

می‌توانید سوسیس بندری را قارچ هم تهیه کنید برای این کار خیلی ساده قارچ را به صورت مجزا درون روغن تفت دهید و در مرحله آخر آن را به غذا اضافه کنید.

برای تهیه کردن این غذا می‌توانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید، پیشنهاد خوب این است که می‌توانید پنیر پیتزا رنده شده را در آخر به مواد اضافه کنید. داغی مواد پنیر را آب می‌کند اما در حین سرو و میل کردن، از کش آمدن پنیر و همچنین طعم فوق‌العاده آن لذت خواهید برد.

 

چگونه سوسیس بندری را سرو کنیم؟

سوسیس بندری را همراه با نان فانتزی یا انواع نان سنتی سنتی ایرانی سرو کنید. برای تزئین و همچنین چاشنی کنار ساندویچ سوسیس بندری می‌توانید از خیار شور، جعفری تازه، گوجه فرنگی، فلفل سبز تازه، زیتون، ترشی، سبزی تازه و… استفاده کنید.

 

طرز تهیه سوسیس بندری اصل

سوسیس بندری اصل که دستور آن از خطه خوزستان می‌آید، بدون سیب زمینی است. پس استفاده از سیب زمینی، کاملا اختیاری و بنا به سلیقه شما است. اما اگر تمایل دارید بدون سیب زمینی این غذا را آماده کنید، کافیست سیب زمینی را از موادی که به سس در دستور طبخ به آن اشاره خواهیم کرد حذف کنید.

طرز تهیه سوسیس بندری

سوسیس بندری یا بندری یکی از غذاهای ایرانی است که متعلق به جنوب ایران است. بندری غذایی نیمه فوری به حساب می‌آید. مواد تشکیل‌دهنده این غذا شامل سوسیس، سیب زمینی، پیاز، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه و ادویه‌جات مانند ادویه کاری است.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 40 دقیقه
  • تعداد 3 نفر

مواد لازم

  • 300 گرم سوسیس ترجیحا کوکتل
  • 2 عدد سیب زمینی
  • 2 عدد پیاز
  • زردچوبه و نمک
  • روغن به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

دستور العمل‌

  • ابتدا سوسیس‌ها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید.
  • پیازها را شسته و بعد پوست کندن، به صورت خلالی و یا نگینی خرد کنید.
  • البته اگر دوست ندارید پیاز را در این غذا مشاهده کنید، می‌توانید آن را رنده کنید.
  • سیب زمینی‌ها را شسته و بعد از پوست گرفتن آن‌ها را نگینی خرد کنید.
  • یک ماهی‌تابه لبه بلند انتخاب کرده و درون آن روغن و زردچوبه را ریخته و اجازه دهید تا روغن داغ شود.
  • در این مرحله زردچوبه را به خوبی درون روغن تفت دهید.
  • در این مرحله پیاز را به روغن اضافه کنید، توجه داشته باشید درجه حرارت گاز ملایم باشد.
  • یک تابه دیگر بردارید و بعد از اینکه درون آن روغن ریختید، به درون آن رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • سعی کنید با تفت دادن رب، خامی آن را بگیرید و مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا به صورت سس درآید.
  • سوسیس و سیب زمینی را به صورت جداگانه سرخ کنید.
  • هم اکنون پیاز و سیب زمینی را با هم مخلوط کنید و کمی آن را تفت دهید.
  • در این مرحله تمام سس تهیه کرده را به همراه سوسیس به مخلوط پیاز و سیب زمینی اضافه کنید.
  • برای اینکه طعم سس به غذا وارد شود، درب ماهی‌تابه را بسته و اجازه دهید بر روی شعله ملایم کمی بپزد.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت