اولیویا وایلد با انتشار ویدیویی از حضور پسر ۱۲ ساله‌اش در اتاق تدوین فیلم جدیدش «دعوت» (The Invite) توجه کاربران را جلب کرد؛ لحظه‌ای که به گفته او یادآور دوران کودکی خودش در کنار مادر فیلمسازش بود.

به گزارش لوح خبر، اولیویا وایلد (Olivia Wilde) کارگردان و بازیگر هالیوودی ویدئویی تایم‌لپس از پسرش اوتیس (Otis) را در اینستاگرام منتشر کرد که نشان می‌دهد این نوجوان ۱۲ ساله در جلسه تدوین فیلم جدید او با عنوان «دعوت» حضور دارد. وایلد این ویدئو را در ۲۶ ژوئن در استوری اینستاگرام خود منتشر کرد و توضیح داد که اوتیس این ویدئو را با گوشی خودش ضبط کرده است.

او در توضیح این لحظه نوشت: «این ویدئو را روی گوشی‌ام پیدا کردم که اوتیس هنگام تدوین فیلم گرفته بود و واقعاً من را به گریه انداخت.» وایلد همچنین اشاره کرد که در کودکی خودش نیز تجربه‌ای مشابه داشته و هنگام تدوین برنامه‌های «۶۰ دقیقه» (۶۰ Minutes) در کنار مادرش لزلی کاکبرن (Leslie Cockburn) که اکنون ۷۳ سال دارد، در جلسات تدوین حضور پیدا می‌کرد.

این کارگردان با لحنی شوخی‌آمیز اضافه کرد: «حالا بچه من دارد صحنه‌هایی درباره موضوعات بزرگسالانه را می‌بیند، اما با این حال این لحظه هنوز هم شیرین است.»

اولیویا وایلد در فیلم «دعوت» علاوه بر کارگردانی، به‌عنوان بازیگر نیز حضور دارد و در کنار ستارگانی چون ست روگن (Seth Rogen)، پنلوپه کروز (Penélope Cruz) و ادوارد نورتون (Edward Norton) ایفای نقش کرده است.

او که از همسر سابقش جیسون سودیکیس (Jason Sudeikis) دو فرزند به نام‌های اوتیس ۱۲ ساله و دیزی (Daisy) هشت ساله دارد، در گفت‌وگویی در پادکست Call Her Daddy درباره تجربه فرزندپروری پس از جدایی صحبت کرده است.

وایلد در این گفت‌وگو توضیح داد: «من مادری هستم که حتی وقتی همیشه کنار فرزندانم نیستم، باز هم کاملاً در زندگی آن‌ها حضور دارم.» او افزود که پس از جدایی از جیسون سودیکیس در سال ۲۰۲۰، شیوه نگاهش به فرزندپروری تغییر کرده است.

این بازیگر همچنین به ماجرای جنجالی سال ۲۰۲۲ اشاره کرد؛ زمانی که هنگام حضور روی صحنه در رویداد CinemaCon اسناد مربوط به پرونده حضانت فرزندانش به او تحویل داده شد. وایلد گفت سودیکیس بعدها به او گفته از این اتفاق اطلاع نداشته و او ترجیح می‌دهد این توضیح را بپذیرد.

به گفته وایلد، با وجود مسیر دشواری که پس از جدایی طی کردند، اکنون او و ستاره سریال «تد لسو» (Ted Lasso) توانسته‌اند رابطه‌ای دوستانه در زمینه فرزندپروری مشترک ایجاد کنند. او در این‌باره گفت: «می‌دانم دیدن آن اتفاق برای او هم دردناک بوده است.»

اولین حضور پسر اولیویا وایلد در پشت صحنه فیلم جدید؛ لحظه احساسی هنگام تدوین «دعوت»
image 159
image 160
image 161

منبع: لوح‌خبر | lohekhabar.com

می‌توانید این صفحه رویداد اطلاعیه خبری را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email

📅 برای اطلاع از جدیدترین رویدادهای عرصه هنر و فرهنگ ایران و جهان، همراه روزنامه هنر در گالری لیلیت باشید

📢 ویژه‌های روزنامه هنر:

نمایشگاه “اگه دیریا نهسته همه چی خراب شبو” آثار عکاسی آقای علی دامنکشان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “اگه دیریا نهسته همه چی خراب شبو” آثار عکاسی آقای علی دامنکشان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “همچون ماه” آثار نقاشی خانم ناهید سپهرنیا؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه گروهی “مرزهای پنهان” آثار هنرمندان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “شکوه و تمدن ایران زمین” آثار نقاشی خانم دکتر شادی زند؛
در گالری لیلیت برگزار شد

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»  + 🎁تخفیف هدیه

رونمایی از کتاب «نقاشی محدودیت نیست، بلکه هنری‌ست بی‌نهایت»
+ 🎁تخفیف هدیه

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موژن آرت” آثار آقای اسماعیل آقابراریان؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “تاثیر زنان در رشد جامعه” آثار نقاشی خانم الهه مظفری؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “موزائیک کالیگرافی” آثار خانم لیدا حاصلی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه بین المللی گروهی “ضیافت هنر در طولانی ترین شب سال 1404”
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “زنان در مرز اندوه و امید” آثار نقاشی خانم سوگل جهانشاهی (نگار)؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “کیمیای آفرینش” آثار نقاشی آقای احسان عبدالهی؛
در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “رستاخیز” آثار نقاشی خانم سیمین ولی زاده؛  در گالری لیلیت برگزار شد

نمایشگاه “رستاخیز” آثار نقاشی خانم سیمین ولی زاده؛
در گالری لیلیت برگزار شد


اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت