گوشت شترمرغ

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت شترمرغ این گونه بیان گشته است که :

  • مزاج گوشت شترمرغ گرم و خشک است.
  • خوردن گوشت شترمرغ برای درمان بیماری‌های سرد بلغمی مانند عرق النساء، فلج، لرزش، درد مفاصل و کمر، بیماری‌های سرد رحم و … مفید است.
  • تحلیل برنده باد و برطرف کننده بلغم است.
  • خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن نافع است.
  • مالیدن روغن آن به بدن و پاها باعث سرعت حرکت اطفال می‌شود.
  • گوشت شترمرغ دیر هضم بوده و برای گرم مزاجان شدیداً مضر است.
  • افراد گرم مزاج حتماً باید با سرکه مصرف کنند.
  • این گوشت سرشار از آهن و پروتئین است و قوی تر از گوشت گوسفند و گاو می‌باشد.

.

گوشت شترمرغ برای چه مزاج هایی مناسب و برای چه مزاج هایی مضر است؟

  • برای افرادی که طبع سرد بلغمی یا سوداوی دارند، گوشت شترمرغ می‌تواند مناسب باشد.
  • گوشت شتر مرغ برای صفرا مزاج‌ها و دموی مزاج‌ها خوب نیست.
  • افراد صفراوی مزاج باید در خوردن آن دقت کنند زیرا می‌تواند باعث عطش زیاد و خشکی دهان شود و افراط در آن ممکن است مشکلات  بیشتری در آنان ایجاد کند.

مصلح گوشت شترمرغ چیست؟

مصرف گوشت شترمرغ همراه با روغن‌ها مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آن است.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت