خواص پاچه

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

از منظر طب سنتی، خواص و مزاج پاچه بدین شرح است:

  • مزاج آن معتدل است.
  • از هضم آن، خون خوبی برای بدن بدست می‌آید.
  • افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و خشونت حلق و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند از مصرف پاچه پخته شده بهره می‌برند.
  • خوردن پاچه برای مبتلایان به تب و کسانی که غذای کم نیاز دارند مفید است.
  • پاچه برای مبتلایان به خونریزی رحم، سستی روده و خونریزی بواسیر مفید است.
  • پاچه به رفع مشکل کسانی که بدن‌شان محتاج به محکم نمودن اندام است، کمک می‎کند.
  • غذاییت نسبتا خوبی دارد.
  • در لاغری بیش از حد مفید است.
  • در شکستگی استخوان موجب التیام و بهبود می‌شود.
  • ملین طبع خشک مزاج‌ها (آب پاچه) است.

.

نکاتی پیرامون مصرف پاچه

  • پاچه به طور کلی دیرهضم است و کسانی که عادت به مصرف آن دارند، باید تحرک کافی داشته باشند و حتماً ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.
  • زیاده روی در مصرف آن موجب قولنج می‌شود و چنانچه با سرکه و انجدان و یا سایر مصلحات تهیه گردد لزوجت و سردی آن تخفیف می‌یابد و دیگر تولید قولنج نمی‌کند.

مصلح پاچه چیست؟

سرکه، عسل و پختن پاچه با کرفس و دارچین، مرزه و گل پر، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت