طراحی داخلی با دغدغه تولید زباله‌های غذایی

📢 این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email

طراحی داخلی با دغدغه تولید زباله‌های غذایی

طراحی به نام linda bergroth با همکاری مرکز طراحی فنلاند در نیویورک یک فضای چشمگیر با استفاده از مواد بازیافتی در محل یک رستوران طراحی کرده است.

به گزارش گالری آنلاین، این محل با استفاده از مواد بازیافتی ساخته شده و یک کولاژ از رسانه‌های بازیافتی به حساب می آید.

این هنرمند می گوید: “من محل غذا خوری را به عنوان یک فضای چیدمان در نظر گرفتم و با استفاده از تمام مواد پایدار آن را طراحی کردم.”

تصور میزان زباله‌های تولید شده توسط یک رستوران شلوغ آسان نیست، اما در پشت درهای آشپزخانه، به طور متوسط هر هفته یک تن زباله تولید می شود. با این تحقق غم انگیز، موسسه فرهنگی فنلاند در نیویورک، همراه با یک تیم آشپز و طراحان، اولین بشقاب 100٪ بدون ضایعات در جهان را عرضه کرد. این آزمایشگاه غذایی موضوعات مربوط به زباله و پایداری را مورد بررسی قرار می دهد.

منبع: گالری آنلاین | http://onlineartgallery.ir

🗓 برای اطلاع از جدیدترین رویدادهای هنر و فرهنگ، همراه گالری لیلیت باشید.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email
روزنامه هنر رویدادهای هنری اخبار هنری گزارش‌های هنری نوآوری‌های هنری حراج هنری تئاتر و نمایش مد و لباس
برگزاری نمایشگاه «اقیانوس رنگ‌ها» آثار خانم فاطمه کریمی ریابی
برگزاری نمایشگاه «مفاهیم زندگی در هنر معاصر» آثار آقای رضا رحیمی لسکو
برگزاری نمایشگاه «گالری سیاه نقش» آثار آقای سیاوش هاشمی
برگزاری نمایشگاه «تصویری از طبیعت» آثار خانم حمیده وثوقی رهبری
برگزاری نمایشگاه «دنیای درون» آثار خانم مهتاب مظلومی
برگزاری نمایشگاه «پری‌زاد» آثار خانم مهناز اولیائی
برگزاری نمایشگاه «نگاه من» آثار نقاشی آقای عبدالله محمودی
برگزاری نمایشگاه «کبوترانه» آثار سیاه قلم خانم الهام رحیمیان
برگزاری نمایشگاه «نگاه» آثار نقاشی خانم ملیکا هدایتی
برگزاری نمایشگاه «بعد دیگر وجود» آثار نقاشی خانم زهرا شمشیری
اینستاگرام گالری لیلیت