چیدمان میز برای مهمانی رسمی


1- به طور استاندارد برای هر میهمان فضایی بین ۶۰ تا ۷۵ سانتیمتر باید در نظر گرفته شود . فاصله بشقاب ها از لبه میز ۲.۵ سانتیمتر است.

2- اگر تعداد مدعوین زیاد است می توانید از قرار دادن فنجان ها و ظروف مخصوص دسر بر روی میز خود داری کنید و انها را در میز کوچکی نزدیک به میز اصلی قرار دهید.

3- از قرار دادن گلدان ها و یا شمع دانهای بزرگ و بلند بر سر میز که مانع دید میهمان ها می شود خود داری کنید.

4- در کنار هم قرار دادن میهمانها دقت لازم بفرمایید تا جو دلپذیری حاکم شود .

5- به جهت قرار گرفتن کارد و چنگالها در شکل زیر توجه کنید.

6- قاشق و چنگال دسر را در بالای بشقاب قرار دهید.

میزی که به شکل زیبا، با رومیزی تمیز و چند شاخه گل تزئین شود و کاردها، چنگال ها و لوازم دیگر به طرز صحیحی روی آن چیده شوند، نه فقط اشتهای افرادی را که سر آن میز غذا می خورند بر می انگیزد بلکه سبب می شود آنهایی که دور آن میز برای صرف غذا جمع می شوند حداکثر سعی خود را برای رعایت آداب غذاخوردن به کار برند.

همچنین میتوانید برای میزهای رسمی از شمع های سفید و میزهای غیر رسمی از شمع هایی با رنگ های شاد استفاد کنید.
اگر از شمعدان و یا شمع سر میز غذاخوری استفاده می کنید، شمع ها باید در فاصله ای بالاتر از گل ها بسوزند تا گلبرگ های گل را نسوزانند. فضایی که این وسایل در وسط میز اشغال می کنند، نباید بیشتر از یک دوم سطح وسط میز باشد؛ زیرا شما برای چیدن ظروف و میهمان شما به فضایی برای قرار دادن دستها، در وسط میز به فضایی کافی احتیاج دارد.

برچسب‌های دسته‌بندی