چگونه یک کلاس هنری راه اندازی کنیم

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

چگونه یک کلاس هنری راه اندازی کنیم
آیا به دنبال راه اندازی کلاس هنری هستید و هنوز نمی‌دانید از کجا و چطور باید شروع کنید؟ با ما همراه شوید…

گام 1
تصمیم بگیرید که به چه گروه سنی‌ای می‌خواهید آموزش دهید و تأکید کلاس بر چه چیزی خواهد بود. با این تصمیم مشخص می‌شود که چه چیزهایی در کلاس استفاده می‌شوند. برای مثال اگر می‌خواهید یک گروه بازی با تأکید بر هنر داشته باشید، با کلاسی که می‌خواهید برای بزرگسالان برگزار کنید، متفاوت خواهد بود.

گام 2
شرایط آموزش دادن را بدست آورید. هنر، بر خلاف بسیاری از مشاغل به مدرک نیاز ندارد ولی مدرک می‌تواند کمک کننده باشد. با این حال اگر شرایط دیگری دارید که شما را متمایز می‌کند، مثلاً این که همیشه کارهای هنری خود را به فروش می‌رسانید یا اینکه تا به حال به کسی آموزش داده اید، واجد شرایط هستید.

گام 3
برای خودتان رزومه درست کنید. باید آن را چاپ کنید و در یک پوشه قرار دهید. این می‌تواند قسمتی از بسته‌ای باشد، که به افراد علاقه مندی که در کلاس هایتان شرکت می‌کنند، می‌دهید.

گام 4
محلی که می‌خواهید در آنجا آموزش بدهید را پیدا کنید. این محل می‌تواند خانه خودتان باشد. در غیر این صورت می‌توانید یک مکان محلی مثل خانه‌های فرهنگ شهرداری‌ها را امتحان کنید.

گام 5
تعیین کنید که چقدر می‌خواهید هزینه کنید. یک کلاس بازی‌های هنری ممکن است فقط به یک جلسه در هفته نیاز داشته باشد ولی برای کلاس‌های جدی‌تر باید دو تا سه جلسه در هفته کلاس برگزار کنید. این موضوع بر هزینه و قیمت تأثیر می‌گذارد. همه اطلاعات مالی خود را باید در یک دفتر هزینه‌ها ثبت کنید. همچنین باید یک حساب بانکی جداگانه برای این کار باز کنید.

گام 6
یک “طرح درس” درست کنید که شامل رئوس مطالب و لیست وسایل مورد نیاز و فروشگاه‌هایی که می‌توان این وسایل را در آن‌ها پیدا کرد، باشد. این کار به خصوص برای هنرجویان جدید که نمی دانند این اطلاعات را از کجا به دست بیاورند مفید خواهد بود.

گام 7
وسایل لازم برای کلاستان را بخرید. وسایل و ابزارهایی که هنرجویان تان برای شرکت در کلاس لازم دارند را تهیه کنید و طرز استفاده از این وسایل را به آن‌ها آموزش دهید.

گام 8
شروع به تبلیغات کنید و آگهی‌ها را در تابلوهای اعلانات مناسب قرار دهید یا روی کاغذ‌های کوچک چاپ کنید و یا اینکه آگهی خود را در وب سایت‌ها قرار دهید. همچنین می‌توانید آگهی‌ها را در کافی شاپ‌های محلی، کتابخانه یا در فروشگاه‌های لوازم هنری بگذارید. هر چه بیشتر در مکان‌هایی که به هنر مرتبط هستند تبلیغ کنید، موفق‌تر خواهید بود چون در این مکان‌ها، افراد علاقه مند به هنر رفت و آمد می‌کنند.

گام 9
یک روش برای پرداخت‌ها در نظر بگیرید. تصمیم بگیرید که می‌خواهید پول نقد دریافت کنید یا چک یا کارت اعتباری. همچنین می‌توانید پول را به صورت آنلاین دریافت کنید.

گام 10
راهی برای ارتباط با هنرجویان در نظر بگیرید تا بتوانند به شما دسترسی داشته باشند. ایمیل یا شماره تلفن، انتخاب‌های مناسبی هستند. همچنین می‌توانید یک صفحه در فیس بوک راه اندازی کنید. با این کار نه تنها هنر خود را به مردم می‌شناسانید، بلکه با هنرجویان تان هم مرتب در ارتباط هستید.


دیدن منابع مطالب

بخش‌های مرتبط
مجله هنرمجله دانستنی‌های هنر

ژورنال‌های لیلیت

مجموعه‌ای جامع از مجلات دانستنی‌ها و مطالب مفید با موضوعات گوناگون و متنوع

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت