مینا آذریان
مینا آذریان

مینا آذریان

Mina Azarian

فهرست

تخصص:

هنرپیشه، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون،

 

معرفی:

مینا آذریان (به انگلیسی: Mina Azarian) هنرمند سوئدی ایرانی، متولد 25 سپتامبر 1959 میلادی است.

 
خانم مینا آذریان هنرپیشه ایرانی‌الاصل اهل سوئد است. در ایران فیلم سینمایی پرونده در سال 1362 تنها کار سینمایی اوست با بازی فرامرز قریبیان. از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به زنان بدون مردان و بال‌های شیشه‌ای اشاره کرد.

Filmography
Enkronan -1987
Beck – Lockpojken (TV series, 1997
Tre kronor (TV series, 1998–1999
Före stormen -2000
Mellan himmel och hästben -2002
Kissed by Winter -2005
Labyrint (TV series, 2007
Blå ögon (English Blue Eyes, TV series, 2004-2005
Eternal Summer (in Swedish: Odödliga) -2015
Vårdgården -TV series, 2016

 

• آدرس:

 
• تلفن:

 
• وبسایت:
صفحه در ویکی‌پدیا

 
• اینستاگرام:
صفحه در IMDB

 

• رویدادهای جاری:

🗓 درحال حاضر رویدادی موجود نمی‌باشد

• رمزینه:

📲 جهت اشتراک گذاری آسان با تلفن‌های هوشمند، این کد را اسکن نمائید

گالری تصاویر:

همکاری معرفی زندگینامه و بیوگرافی و کارنامه هنری و عکس و خانواده و همسر هنرمندان هنر هفتم هنرپیشه بازیگر کجاست همه چیز درباره زندگی و اینستاگرام راه‌های تماس خصوصی لو رفته و ارتباط شبکه‌های اجتماعی افراد مشهور کیست بهتر بشناسیم انجمن همه بازیگران سینما و تیاتر و تلویزیون زنده متولد کدام شهر و استان و درگذشت هنر

مرتبط:

هنرمندان ایرانی بزرگان و پیشکسوتان هنر هنرمندان نقاش هنرمندان عکاس هنرمندان خطاطی و خوشنویسی هنرمندان هنر دیجیتال هنرمندان مجسمه ساز هنرمندان صنایع دستی هنرمندان معماری هنرمندان تصویرگر هنرمندان مدلینگ هنرمندان سینما
هنرمندان تئاتر و سینما
اینستاگرام گالری لیلیت
دکمه بازگشت به بالا
fa Lang